Cum îți petreci ziua de 8 Martie?

By  |  0 Comments

După cum toată lumea știe, 8 Martie este o sărbătoare pe care fiecare dintre noi o serbează în felul ei deoarece este o zi specială și trebuie s-o respectăm și să ne respectăm.

Poate multe femei se întreabă ce vor face în această zi pentru că fie își fac  planuri la spectacole, concerte, la o cină perfectă sau altele. Eu zic că nu trebuie să forțăm ca  această zi să fie specială doar pentru a fi într-un peisaj perfect,  deoarece riscăm să fim dezamăgite. Cred că fiecare persoană știe foarte bine ce preferințe are și este bine să facem ceea ce ne place, să mergem unde dorim, în limita posibilitățiilor, că doar este ziua noastră, nu? Având în vedere că va fii într-o zi de sâmbătă, avem mai multe șanse și opțiuni spre diverse activități, deoarece majoritatea dintre noi vom fi mai libere.

Vreau să specific că mereu trebuie să avem o evadare, să facem lucruri care ne plac, să avem hobby-uri în  limita timpului,  să nu uităm cine suntem, nu doar atunci când se ivește câte-o rară zi de răsfăț.

Dacă îți place să înoți, dar nu ai timp, ai posibilitatea s-o faci, chiar de 8 martie, dacă îți place să mergi prin parc, o poți face, nu trebuie să faci lucruri extraordinare, ca să te simți bine de 8 Martie, trebuie doar să te asculți, să știi ce îți dorești.

Nu trebuie să avem ținute sofisticate dacă nu ne reprezintă, dar în schimb trebuie să fim frumoase, îngrijite și acest lucru trebuie să ne reprezinte pe fiecare femeie si nu doar de 8 Martie. Dar trebuie să avem o ținută de sărbătoare în cazul în care mergem să sărbătorim. Dacă o ținută sofisticată te reprezintă și îți place, poart-o!

Dacă suntem îngrijite și ne simțim bine în pielea noastră atunci cu ușurință alegem o ținută reprezentativă nouă și cu siguranță va fi o zi specială indiferent unde ne vom afla și cu cine.

De exemplu de 8 Martie în prima parte a zilei voi fi cu familia, apoi doresc să merg într-un loc unde se ascultă muzica bună, unde se poate dansa, schimba două vorbe și să ciocnim un pahar de vin în cinstea noastră. Cam acesta este planul meu și cred că este cel mai potrivit în momentul de față sper să mă pot ține de el.

Nu uita să-i transmiți mamei tale “La Mulți Ani !”  dacă ești la distanță chiar și telefonic este un moment plăcut sau poți trimite prin curier un cadou destinat ei. Este bine ca această tradiție să meargă mai departe și să transmitem copiilor noștri valoarea acestei sărbatori.

LA MULTI ANI !

 

 

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>