Sa imbatranim frumos si cu stil

By  |  1 Comment

Este o realitate pe care unele dintre  noi nu o realizează deoarece sunt prea tinere şi frumoase şi au sentimentul că timpul nu se va “atinge” de ele, altele care spun că nu vor arăta niciodată bătrâne deoarece au încredere în bisturiu şi alte tehnologii avansate. Mai este  o categorie de femei care realizează, sunt conştiente, încearcă să prevină prin sport, alimentaţie, îngrijire şi cred că este suficient pentru a îmbătrâni frumos, mai pot fii femeile care se resemnează şi nu respectă nici o regulă, sunt imune când se privesc in oglindă, şi ultima categorie cele norocoase care au gena bună, care parcă îmbătrânesc in reluare, care arată bine la orice vârstă, orice ar face.

Cred că este nevoie şi de armonie, de starea de bine după care fiecare dintre noi tânjim.

Nu îngrijirea exagerată este pionul principal al vieţii, trebuie să  trăim să ne bucurăm de viaţă cu tot ce  ne înconjoară, să îmbătrânim frumos şi să nu ne pierdem identitatea.

Nu spun că nu trebuie să fim îngrijite, aranjate şi cochete, dar să nu fim extrem de obsedate de imaginea noastră încât doar acest aspect contează-n viată.

jessica-lange-charlotte-rampling-marianne-faithfull.sw.15.older-glamorous-celebrities-ss08

Îmi place să cred că lucrurile frumoase din vieţile noastre se reflectă în noi, să nu uităm să  ne deconectăm de viata cotidiană şi să privim lucrurile mărunte  care pentru unii dintre noi sunt prea  banale pentru a le da importanță, spre exemplu cerul,  o floare, un copil, un animăluț, să zâmbim involuntar, să ne transmită starea de bine, atunci inconştient  vom fii cele mai frumoase şi nu mai contează vîrsta.

Sunt femei care nu doresc să devină mămici pentru simplul fapt că se vor modifica (se vor îngrăşa) şi nu vor mai fii atât de frumoase şi atragătoare. Pot spune că această “modificare” se poate remedia şi o femeie împlinită este atunci când devine mamă.

Frumuseţea şi tinereţea se găsesc în fiecare dintre noi la orice vârstă, trebuie doar să valorificăm viaţa pe care o trăim, nimic mai simplu.

sursa foto: aici.

1 Comment

  1. gabi

    June 2, 2014 at 4:16 pm

    “Sunt femei care nu doresc să devină” mame, nu mămici, ca nu folosim diminutive intre adulti

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>