Purtarea unui parfum te face mai frumoasa?

By  |  2 Comments

Eu zic ca da !

Totul depinde ca acel parfum să fie făcut pentru tine, trebuie să te completeze, să-ți transmită o stare de bine, să te facă să zâmbești, să te facă să uiți pentru un moment de probleme și să te trimită într-o lume fermecată. Această “vrajă” ar putea să-i atingă și pe cei din jurul tău, ceea ce este perfect. Nu vei avea lângă tine persoane deprimate, cel puțin pentru un moment, atunci când te întreabă: ce parfum porti?.

Este o terapie a aromelor, care functionează!

Îți recomand să porți diverse parfumuri, să nu fi fidelă doar unuia singur deoarce denotă lipsă de creativitate. Așa cum porți diverse ținute pentru diferite evenimente și anotimpuri, precum și machiaje în funcție de perioada din zi, așa este plăcut să porți și parfumul.

eden_perfume_for_women_by_cacharel__resized_800x600

Dacă este cald porți haine vaporoase același lucru l-aș spune și despre parfum, este recomandat unul mai ușor, fructat (citric), floral și verde. Dacă ești în sezonul rece îți recomand parfumurile mai orientale, pudrate, lemnoase, cele mai puternice. În combinație cu aerul rece, parfumul trebuie să facă față, să se simtă.

Pentru evenimente îți recomand parfumurile extravagante, sofisticate, pretențioase. Fiecare parfum are vârstă și personalitate, ar fi indicat să respecți și acest aspect. Sunt parfumuri destinate persoanelor mai tinere și energice precum și persoanelor mature,etc.

Dacă ești hotărâtă să parcurgi pașii spre a-ți găsi parfumul tău va trebui să urmarești sectiunea parfumuri la un moment dat vei găsi tot sprijinul meu pentru a fi “vrăjită” de aroma parfumului destinat ție.

sursa foto: aici și aici

2 Comments

 1. Anca A.

  February 7, 2014 at 7:20 pm

  Eu sunt de parere ca un parfum este elementul-cheie care completeaza o tinuta. Am o mare slabiciune pentru parfumuri si caut intotdeauna acela care sa aiba ceva aparte, sa ma faca sa ma simt speciala, unica, frumoasa, sexi. De asemenea, sunt convinsa ca gusturile fiecarei femei se schimba odata cu inaintarea in varsta. Am patit-o si eu :). Pana acum aproximativ 2 ani, nu imi placeau parfumurile dulci. Acum le ador! Sa fie dulci, gurmande, sofisticate, putin condimentate, aparte. Insa sunt de acord cu acest articol: parfumurile dulci si tari trebuie purtate in special in sezonul rece sau seara, la evenimente speciale. O alegere nefericita ar fi purtarea unui parfum dulce si oriental la o tinuta sport, de exemplu. Un parfum trebuie sa fie in concordanta si armonie cu tinuta la care il asortezi si nu in ultimul rand, trebuie sa te reprezinte in totalitate.

  • Sanda

   February 7, 2014 at 8:17 pm

   Ai perfecta dreptate! Iar daca nu porti parfum intr-o tinuta, aceasta nu este completa. Odata cu inaintarea-n varsta se modifica si ph-ul, se poate sa nu-ti mai placa ce-ti placea candva, cand il incerci pe tine.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>