Protectia solara, siguranta ta…

By  |  0 Comments

De regulă, vara  te duce cu gândul la concediu, relaxare, apă, soare, bronz. Este sezonul în care trebuie să  arătam cel mai bine deoarece purtăm cât mai puţine haine şi trebuie să fim impecabile. Ce-ţi trebuie  mai mult atunci când mergi la plajă? Doar o companie plăcută (chiar şi singură îţi cade bine, un moment în  care îţi aduni gândurile şi profiţi intens de fiecare mângâiere de soare), mai ai nevoie  de costumul de baie, un prosop, pălăria de soare şi cel mai important, produsele pentru protecţia solară, care sunt uşor de transportat, dar care au o imensă importanţă pentru sănătatea pielii noastre. Îmi place să optez pentru brandul care are  o gamă variata de produse.

Se pare că Eucerin deţine cea mai avansata gamă de produse pentru protecţia solară. Sunt produse pentru fiecare tip de ten, pentru fiecare problemă a pielii, iar tu, te poti bucura de fiecare moment făra a avea urmari negative din cauza radiaţiilor solare.

 

Există protecţie pentru:  piele predispusă la alergia solară, piele atopică, piele cu pete pigmentare, piele seboreică, piele sensibilă a copiilor, piele normală.

Din fericire, nu am o piele sensibilă si am mers pe protecţia solară pentru piele normală. Am ales sa folosesc spray-ul transparent pentru protecţie solară FPS 30 de la Eucerin.

 Îmi place pentru că are un miros plăcut, intră imediat  în piele şi este rezistentă la apă. Datorită aplicării uşoare şi confortabile, spray-ul este recomandat şi pentru pielea seboreică. Mă ajută să obţin  un bronz natural, uniform şi fără pete.

Am mai descoperit un produs interesant, o cremă de protecţie solară pentru ten normal cu SPF 50 şi care este colorată, este ca  un fond de ten, se aplică foarte uşor, nu rămân imperfecţiuni, iar tenul tău este uniform, protejat de soare şi are un aspect natural.

Îmi place vara, îmi place bronzul, dar cu expunerea la soare nu este de glumit. Pe lângă faptul că sunt foarte multe cazuri cu afecțiuni grave  ale pielii din cauza expunerii neadecvate la soare, trebuie să luam  măsuri, să fim atenţi la orele în care ne expunem soarelui şi să folosim produse potrivite pielii noastre. Astfel vom avea un bronz uniform, natural, sănătos şi o piele catifelată.

Vă doresc un concediu cât se poate de  placut !

Am scris despre importanta protectiei solare la invitatia Eucerin care a lansat de curand o campanie cu rol educational. Cei interesati pot gasi informatii si detalii despre protectia si produsele de protectie solara pe platforma cusoareleinvacanta.ro.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>