Pregatirea sifonierului pentru sezonul urmator

By  |  0 Comments

Acum, când mai sunt câteva zile până la intrarea în luna martie, putem să ne pregătim rochițele, fustele, dresurile colorate deoarece gerul a dispărut și ne îndreptăm spre un sezon mai generos oferindu-ne mai multă căldură și parcă o stare de bine. În această perioadă îmi place să port haine mai puțin groase, dar nu foarte subțiri, care au culoare și  în care te poți mișca cu lejeritate atunci când ești însetată după plimbările în aer liber ca să admiri peisajele, oamenii și efectiv pentru a te deconecta de rutina zilnică.

În unul dintre momentele mele de liniște mi-am făcut curaj să-mi aranjez hainele din șifonier după sezon.

Având în vedere că niciodată nu am suficient  spațiu în șifonier, ca hainele mele să stea așezate mai răsfirat, trebuie să mă conformez și să le așez după anotimp, să-mi fie la îndemână, să le pot vedea, să am acces la ele cu ușurinta iar cele pe care nu le pot purta în prezent  să fie așezate pe rafturile din spate. Multă muncă!

Bluzele foarte groase precum și  perechile de pantaloni au fost puse la loc de cinste în spatele șifonierului, apoi am redescoperit  bluzele mai subțiri, tricourile care pot fi luate cu cardigan, cămășile, rochițele și fustele  (cele care sunt din lână, stofă, bumbac mai plin) iar cele de vară au rămas în același loc, nemișcate.

A trebuit să iau fiecare dres, colant în parte pentru a-l analiza să nu cumva să fi rămas cu defecte din sezonul trecut. Adevărul este că am foarte multe sortimente, colanți, cu  modele cu texturi și de fiecare dată când am nenorocul să se tragă vre-un fir, mi-e greu să mă despart de ei și îi pun în sertar chiar dacă nu o să-i mai port. Astfel s-au  adunat într- un număr mare, lovindu-mă mereu de aceia cu defect și când mă grăbeam mai  tare,  am decis ca despărțirea să fie definitivă, lăsând doar pe cei apți de purtat.

Am ajuns la accesorii, mai exact eșarfele. Le-am asezat la îndemână pe cele nu foarte groase. Încă nu putem renunța  la eșarfe. Să nu uităm că o eșarfă colorată poate da viață unei ținute și în același timp ne este utilă protejându-ne gâtul.

După ce am parcurs toată operațiunea, așezarea hainelor în șifonier după sezon, am încercat să-mi fac ținute, ca  atunci când trebuie să plec în grabă să am idee ce anume să îmbrac.

Am bifat și această operațiune, mi-am notat lipsurile pe care le am în șifonier și care-mi sunt necesare, apoi am luat spre inspecție dulapul cu încălțăminte.

Aici mi-am redescoperit botinele, dar spre dezamăgirea mea trebuie sa-mi achiziționez pantofi atât de stradă cât și mai eleganți.  Mi-am notat și acest  aspect, parcă ușurată deoarece la capitolul genți stau binișor.

În concluzie, pe o perioadă bună de timp pot face rulaj la haine deoarece sunt puse în așa fel încât le văd pe toate în șifonier potrivite sezonului și nu mai am tendința de a îmbrăca tot aceleași haine.

sursa foto

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>