Hainele lejere sau comode

By  |  0 Comments

Ador hainele lejere, hainele în care te poți mișca, în care poți dansa, poți alerga, poți fi în acțiune și care nu te încorsetează, nu te restricționează la ce-ți place ție cel mai mult, libertatea. Acum poate te gândești la echipamentul sport sau alte haine în care cu siguranță poți face mișcare. Mă refer la hainele pentru toate circumstanțele.

Aici poți spune că hainele lejere nu au aceeași ținută în comparație cu cele foarte mulate, rigide, încorsetate. Dacă materialul, textura, croiul chiar și culoarea se potrivesc și ești relaxată, nu înțeleg de ce ai alege ceva care te restricționează la mișcare.

Sunt cazuri în care ești la un eveniment foarte frumos, lume bună, muzică bună, se dansează iar tu stai pe scaun deoarece rochița pe care ai îmbrăcat-o precum și pantofii foarte eleganți, dar cu tocuri foarte înalte, nu îți permit luxul acesta de a evada, de a te deconecta și de a te simți bine.

Oare toate aceste sacrificii pentru cine sunt? Ca să arăți bine? Poate arăți bine și atât. Pierzi, din păcate, ocazia de a fi tu. Eu zic că eleganța reprezintă degajare, simplitate.

7

Nu spun ca pantofii cu tocul înalt nu sunt frumoși, îmi plac la nebunie, sunt superbi și sexy. Dar, aceștia cred că trebuie aleși cu mare grijă, depinde de eveniment, cât durează, cât este de stat în picioare, și bineînțeles pentru cele care știu să-i poarte.

Spunea cineva că frumusețea unei femei depinde și de pantofi, dacă ai niste pantofi care te chinuie rău, cu siguranță nu vei avea un zâmbet adevărat și mai degrabă vei fi crispată ceea ce nu denotă frumusețe. Există pantofi cu toc mediu, foarte eleganți care nu te ridică la aceeași înălțime, dar este suficient că esti relaxată.

Să revenim la hainele elegante, dar și comode. Totul depinde de model, acesta trebuie să te avantajeze, dar și materialul are un rol foarte important. Dacă dorești de ex. să porți o fustă dreaptă cu talie înaltă, dar ți-e teamă că te va ține când te așezi, va trebui să alegi un material usor elastic, acesta îți permite să stai linistită fără stres, că-ți presează abdomenul, sau că s-ar putea rupe.

Acum ca totul să fie într-un peisaj plăcut, este foarte importantă textura materialului precum cromatica. Dacă totul este ales cu grijă, vei fi cea mai elegantă dintre cele elegante și vei avea un plus de degajare și relaxare.

sursa foto: aici și aici

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>