Geanta din piele de la Massimo Dutti

By  |  0 Comments

Am primit un cadou frumos, unul la care nu m-am asteptat dar mi-a făcut mare plăcere, deoarece este un accesoriu util pe care-l pot purta cu drag.

Cine nu are nevoie de o geantă mare, încăpătoare, din piele și de culoare maro deschis? Cred că fiecare dintre noi s-ar bucura de un astfel de cadou.

În primul rând mi-a plăcut cutia în care era ambalată, acea cutie clasică la care nimeni nu are nimic de comentat, denota eleganță și atât. În interiorul ei am găsit hârtia de protecție a genții, apoi am avut surpriza de a simți un miros puternic de piele, clar…această geantă din piele reprezintă calitate, rezistență-n timp și la dus cât mai multe cărți în ea și nu numai  (multe lucruri de care o femeie are nevoie atunci când nu se află acasă).

Îmi place ca atunci când merg la cumpărături să le pot pune în această geantă încăpătoare. Adevărul este că nu-mi place să port plase și plăsuțe chiar dacă vin de la cumpărături și bine că i-am găsit leacul!

Să vă spun despre designul acestei genți. Este un model unisex, este  unul cât se poate de simplu, gen plasă cu toartele mari și destul de adâncă pentru a fi suficient de încăpătoare.

Culoarea de maro deschis, te duce cu gândul la pielea de căprioară și o poți asorta cu ușurință, iar textura pielii este foarte fină cu porii deschiși (un fel de piele întoarsă dar nu așa poroasă), plăcută la atingere.

Această geanta o pot purta cu o mulțime de ținute, o poți accesoriza, merge foarte bine și cu pantofii cu toc.

Singurul dezavantaj este că această culoare este puțin mai pretențioasă și trebuie să fiu înarmată cu soluții speciale pentru a o păstra mereu curată. Încă nu este cazul de a începe această operațiune, dar sunt pregătită.

Ideea este că nu mai  pot renunta la ea, îmi place foarte mult, chiar  dacă este un model simplu și încă nu sunt pregătită să-mi mut lucrurile într-o altă geantă.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>