Femeia și stilul

By  |  0 Comments

Stilul reprezintă o metodă de exprimare într-o anume formă. În primul și în primul rând o femeie cu stil este aceea care-și identifică personalitatea autentica și transmite stilul său propriu și original, prin gesturi și fapte.

Este foarte important să ajungi la performanța de a știi ceea ce-ți dorești, de a știi încotro doresti să te îndrepți, adică să fii împăcată cu tine însăți, să te cunoști, să reușesti să fii tu.

Înainte de a acorda respect cuiva trebuie să te respecți pe tine. Înainte de a iubi pe cineva trebuie să-ți iubesti fiecare părticică a corpului tău pentru a putea transmite mai departe iubire.

Cred că fiecare dintre noi a trecut prin momentul în care ai nevoia să-ți aduni gândurile să-ți acorzi atenție, să-ți asculți vocea interioară, este foarte bine s-o faci ori de câte ori ai ocazia și dacă tot veni vorba de timpul dedicat nouă este bine să te răsfeți mereu pentru a deveni o obișnuință.

Cea mai mare investitie pe care o poți face este să investești în tine. Pe lângă toate acestea pentru a-ți contura bine stilul tău personal mai este nevoie de o documentație în ale gastronomiei, ce sport te atrage să-l practici atunci când ai timpul necesar sau chiar mersul pe jos, dacă nu te atrage nici un sport.

2

Este bine să folosești produse speciale pentru îngrijire, dar să le chiar folosești, locul lor nu este doar pe raft.
În limita posibilităților să frecventezi saloanele de înfrumusețare (încearca să-ti găsești persoana potrivită), de regula merg în 3 locuri pentru 3 servicii. Dacă o persoana care lucrează într-un salon de înfrumusețare este foarte pricepută acest lucru nu înseamna că tot personalul este la fel.

Acum, poate multe persoane spun că nu au bugetul și timpul necesar pentru așa ceva și se întreabă ce legătură au toate acestea cu femeia stilată.

Să le luam în ordine:

Produsele cosmetice nu le cumperi zilnic, precum nici nu frecventezi zilnic saloanele. Iar legat de timp pentru îngrijirea personală, trebuie acordată această atenție, prin repetări nenumărate devine obișnuință și sunt convinsă că fiecare dintre noi își face un piling atât corporal cât și facial, își pune o mască atât pentru păr cât și pentru față și se îngrijește de unghii, cunoaște operațiunea de demachiere, machiere și hidratare.

Deasemenea este foarte important să faci controalele elementare de sănătate, care normal se fac o dată pe an (în funcție de caz). Să nu uităm de cabinetele stomatologice (la fel este bine să ai medicul tău, deoarece are istoricul și știe ce să facă în anumite situații). În funcție de stilul tău propriu, de activitatea ta îți alegi vestimentația, fardurile, bijuteriile și parfumul.

Prin urmare, la ce ne folosesc toate aceste lucruri?

Se ajunge la performanța de a te cunoaste, iubi, aprecia, descoperi, de a avea încredere de sine, de a ajunge cu ușurință la succes.

Cu toate acestea vei avea atitudinea autentică stilului tău, și nu mai este nevoie să porți masca în societare, să porți diferite roluri în funcție de circumstanțe poți fii tu cu încredere !

sursa foto: aici și aici

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>