Eșarfa din mătase

By  |  0 Comments

Încă de mult timp eșarfa din mătase își făcea apariția cu mare priză la public datorită fotografiilor alb negru și a filmele vechi care au scos în evidență acest accesoriu.

interpretation_hermes_scarf

Eu zic că acum este timpul lor, timpul eșarfelor din mătase, eșarfe colorate, cu imprimeuri, de dimensiuni diferite. O astfel de eșarfă este accesoriul perfect pentru a-ți îmbunătăți ținuta, dar este și utilă pentru diminețile sau serile răcoroase. Atunci când se încălzește nu renunța la ea, o poți purta prinsă-n păr, la geanta, la mână sau în multe alte moduri originale. Chiar dacă ea este din mătase, să nu crezi că nu-și face treaba, ea este perfectă pentru acest sezon, dacă o porți constant îi vei simți lipsa atunci când renunți la ea. Atunci când se mai încălzește afară, dar mai sunt momente răcoroase recomand eșarfele din mătase cele scurte care se pot prinde în câteva moduri. Este atât de simplu să porți eșarfa din mătase pentru că oricum ai aranja-o ea arată șic. Dacă nu ai purtat măcar o dată în viața ta o eșarfă din mătase, trebuie să încerci!

silk-scarves-for-black-women-819x1024

Sunt așa de multe sortimente încât sigur iti vei gasi ceva pe gustul tau, este cu imprimeuri florale, animale, litere, scrisuri, diverse forme, nu mai vorbim despre coloristică, este o nebunie. Normal ar trebui să avem pe mai multe nuanțe să le putem asorta între ele exact așa cum și unii bărbați detin o multime de cravate pe care le asortează în funcție de ținută.

sursa foto: aici, aiciaici și aici.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>