Despre mine

1655249_10201488865966101_836602750_oNu m-am așteptat să fie așa de dificil să scriu despre mine, nu că n-aș stii ce…aș avea foarte multe de spus, dar trebuie să mă rezum la câteva lucruri pe care le consider mai importante, ah, pentru mine sunt importante prea multe și poate banale pentru alții. Ok, să ne concentrăm…….

Am venit în Cluj-Napoca la vârsta de 20 de ani, am studiat Sociologia și am muncit tot de la aceeași vârstă. În prezent lucrez pe formarea profesională a adulților, dar și pe formarea fiului meu care are doar doi anișori.

Îmi plac florile, florile care miros frumos, până când am descoperit parfumurile apoi parcă totul s-a schimbat. Am avut ocazia să cunosc nenumărate brand-uri de parfumuri, să învăț istoria lor, și să fiu fascinată de fiecare în parte, de fiecare poveste a lor (fiecare parfum are o poveste).

Încă de mică îmi știam propriul stil în vestimentație, mereu împrumutam diverse haine de la sora cea mare, nu erau stilul meu, dar aveam eu grijă să le transform, le rulam, le înodam, prindeam o eșarfă, puneam o broșă și parcă aveau contur și mă simțeam foarte bine, în fiecare zi aveam câte-o ținută nouă, singura problemă era că acest împrumut era doar din partea mea nu și din prisma ei. Ce-i drept încă nu m-am plictisit să scanez magazinele, am avut experiențe plăcute în care am jonglat cu ședinte de consultanță vestimentară, mi-a plăcut și le-a plăcut. Îmi plăcea să privesc în oglinda din cabina de probă acea femeie care efectiv se transformase, din acea persoana descurajată și parcă cu un strop de voință să schimbe tot și femeia al cărui zâmbet emană fericire pentru că se simțea frumoasă.

Îmi place tot ce-i mai frumos: viața, copiii, oamenii frumoși, zâmbetul, culoarea, animalele, florile, parfumurile, hainele și cosmeticele.

Pe lângă toate acestea, vreau să împărtășesc experiențe din viața mea legat de ,,stil pentru femei,,. Îmi place să cred că, cu cât avansăm în vârstă și acumulăm diferite experiențe, suntem într-o continuă dezvoltare și cizelare. Nu trebuie să fii o femeie foarte frumoasă sau să ai un buget substanțial ca să ai starea de bine ci trebuie să ai dorința de a te descoperi, respecta și iubi pentru că atunci vei fi cea mai împlinită.

Câteva vorbe înțelepte care-mi plac:
,,Dacă vrei să cunoști un om cu adevărat, privește cum îi tratează pe cei inferiori, nu pe cei egali cu el. ,, - J.K.Rowling

,,Ceea ce nu trăim la timp, nu mai trăim niciodată.,, - Octavian Paler

,,Nu sunt deștept, dar când privesc în jur prind curaj.,, - Ion Creangă

,,Dacă ai destulă răbdare poți să muți munții din loc, dacă ai destulă inteligență zbori peste ei, că e mai simplu.,, - Boris Vian

,,Nu voi fi un om obișnuit, pentru că am dreptul să fiu extraordinar.,, - Peter o Toole

,,Să vrei să fii altcineva e o risipă a persoanei care ești.,, - Kurt Cobain

,,Moda uzează mai multe haine decât omul.,, - William Shakespeare

,,Spune adevarul și atunci nu va trebui să ții minte nimic.,, - Mark Twain