De ce nu conteaza care este culoarea anului

By  |  0 Comments

Mă  întreb oare câte sunteți interesate de această informaţie: care este culoarea anului?

Oare de ce am vrea să ştim, să ne îmbrăcăm în culoarea anului, să fim actuali, să fim la modă, în tendinţe, să fim in rând cu lumea?

Dar ce te faci dacă culoarea anului nu se potriveşte cu tine, cu tenul, părul, culoarea ochilor sau mai rău, ai  oroare de acea culoare?

Vei trece peste toate acestea doar să fii la modă sau îți vei vedea de ale tale gusturi si stiluri vestimentare?

De ce am dori să fim o multime de oameni îmbrăcaţi în aceeaşi culoare? Cred că este doar  o strategie de marketing și cam atât.

Eu recomand cu mare căldura să porţi  culorile care-ţi plac, care-ţi vin bine, care te reprezintă şi să uiţi de culoarea anului, astfel vei reuşi să ieşi din mulţime, din anonimat, reuşesti să fii tu fără a purta nişte tipare care efectiv nu te reprezintă.

Dar dacă culoarea care îţi place şi  te prinde foarte bine, va devenii culoarea  anului ce vei face?

Vei renunta cu regret la ea ca să nu porţi ca toată lumea sau o vei purta cu încredere sau mai  mult o vei accesoriza aşa de bine încât se va observa că este vorba despre stilul tău autentic, iar atitudinea cu care o porţi ne va face să uităm de culoarea anului.

A fii modern reprezintă a fii aproape de prezent, a fii actual, care este în pas cu progresul actual, etc…

img_5032

Pentru mine a fii modernă la capitolul fashion înseamnă în primul  rând să-ţi vină bine ceea ce pui pe tine, adică sa te avantajeze, să te pună intr-o lumină placută. A fii modern  înseamnă a avea coloană vertebrală şi să ai capacitatea de a decide ce să porţi în aşa fel încât să fii intr-un peisaj plăcut ochiului.  A avea capacitatea de a asorta culorile între  ele, a avea cunoştinţe minime  despre asortarea pantofilor  şi a genţilor. A putea  face diferenţa între un material destinat pentru petreceri și unul de zi. A avea decenţa ca tenul, dantura, unghile, părul nu doar să fie curate, dar şi înghijite (dacă ai probleme cu tenul să iei măsuri mergând la un salon de cosmetică sau la cabinet dermatologic, să-ţi cumperi produsele potrivite ţie, pe lângă igiena zilnică a danturii trebuie  să vizitezi stomatologul…).

A fii modernă  mai înseamnă pe lângă toate acestea, să ai o atitudine degajată, iar cele  enumerate mai sus să nu fie un efort imens pentru tine, ci o plăcere şi chiar o obişnuintă.

Te-ai gândit  la ce vei face în anul următor cu îmbrăcămintea  pe care ţi-ai achizitionat-o în culoarea anului?

Pentru că în fiecare an va fii o altă culoare.

sursa foto: aici și aici

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>