Cum am făcut cunoștință cu crema Nivea

By  |  0 Comments

De când eram copilă am avut  plăcerea de a întâlni celebra cremă NIVEA.

Habar nu am de unde își achiziționaseră bunicii mei această cremă acum 20-30 de ani. Parcă și acum îmi  amintesc că era pusă într-un sertar cu de toate, cutia era de mărime medie din metal iar folia din aliminiu era doar putin deranjată din locul ei apoi capacul închis ermetic, să nu cumva să se strice crema.

Pe timpul acela a fost printre  primele creme cu care am făcut cunoștință. Îmi plăcea foarte mult mirosul ei și o foloseam cu drag atunci când eram arsă de soarele puternic care ne prindea pe dealurile unde mergeam cu bunicii să-i ajut la muncile câmpului (așa era pe timpul meu,vacanțele de vară se făceau la bunici).

Ei puneau accentul pe ,,I,, când pronunțau NIVEA, erau tare haioși.

Nu știu care-i istoria acestei creme, nu cred că m-ar  ajuta cu ceva dacă aș știi, ideea este că m-a fascinat încă de demult. Apoi când am avut bănuți la pușculiță am reusit să-mi achizitionez și eu, chiar dacă deja apăruse și alte branduri, eu am optat pentru EA. Nu știu de ce, sau poate din cauza că  o cunoșteam, îmi plăcea și nu aveam nevoie de alte experiențe. Pentru mine era perfectă!

Acum mă fascinează faptul că, încă  mai văd pe rafturi NIVEA,  printre multe alte denumiri și branduri și cel mai mult îmi place faptul că este de actualitate, mereu cu ceva nou. Când văd ceva nou de la ei neapărat  vreau să simt aroma.

Fiind  o fire curioasă, am încercat multe branduri de pe piață, am fost fidelă multora, mi-au plăcut, apoi am optat pentru altceva…și tot așa.

Acum, ghici ce gamă folosesc? Evident, NIVEA.

Acum câteva zile am rămas fără șampon și balsam pentru păr. Dar, între timp am primit ceva de la NIVEA (cremă de corp, gel de dus, deo roll-on și șampon anti mătreață).

Cum la mine nu este cazul să folosesc șampon anti-mătreață, mi-am zis să cumpăr șampon normal de la NIVEA, și să fie toată gama am optat si pentru balsam.

Le-am folosit pe toate!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>