Culoarea dă viață ținutei

By  |  0 Comments

Dacă nu dorești să ai o ținută plictisitoare, mohorâtă, și foarte comună încearcă să porți culoare. Culorile trebuie asortate între ele cu grijă, dar trebuie să ții cont și de nuanța tenului tău, a  ochilor precum și a părului. Totul trebuie să fie ca un peisaj frumos și în același timp ieșit din comun.

Culoarea îți transmite starea de spirit. În multe cazuri se întâmplă să fie dificil să-ți alegi culoarea de vopsea  pentru zugrăvirea camerelor în care-ți petreci timpul.  De exemplu, pentru dormitor optezi pentru culori calde și liniștitoare iar pentru locul unde îți desfăsori activitatea optezi pentru culori puternice care îți transmit energie și te ține conectat la activitatea ta. Exact același lucru se întâmplă și în cazul vestimentației.

Se poate întâmpla să-ți vină foarte bine  o culoare, să se încadreze bine  în ținută, doar că acea culoare nu-ți  place, chiar dacă totul este perfect, îți recomand să n-o porți deoarece nu te vei simți în largul tău.

8

Culoarea reprezintă viață, creativitate, curajul  de a transmite starea de spirit.

Chiar dacă nu ai curajul  să-ți achiziționezi haine colorate deoarece  crezi că nu vei putea să le asortezi, poți încerca să porți culoarea prin accesorizarea ținutelor. Accesoriile nu sunt foarte costisitoare și le poți schimba mereu.

Accesoriile pot fii pata de culoare care te scoate din anonimat. Poți purta eșarfe colorate sau multicolore, pălării colorate, mănuși, dress-uri, broșe mari pline de culoare, geantă, rama ochelarilor atât de soare cât și de vedere…etc. Sunt o mulțime de accesorii care pot schimba o ținută banală într-una apropiată de stilul tău. Chiar și în machiaj poți pune culori mai intense, pentru evenimentele potrivite.

Atunci când apari în mulțimea de oameni îmbrăcați în culori neutre iar tu porți culoare, evident că ieși în evidență, trebuie să fii pregatită și pentru acest aspect. Trebuie să ai atitudine să știi să porți acea ținută, să-ți placă, să te simți bine, să fii în largul tău. Ideea  este nu de a atrage atenția celorlalți într-un mod neplăcut  ci de a atrage atenția datorită stării tale de bine, te simți frumoasă.

Poți face un exercițiu, poartă culoare, să fie cu grijă asortată și ai să vezi că nu vei mai putea renunța la ea. Vei descoperii că te simți atât de bine încât atunci când revii la ținutele comune,  ai sentimentul că lipseste ceva. Culoarea!

Dă-i viata tinutei tale!

sursa foto: aici și aici

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>