Cadoul tău de Valentine’s Day

By  |  3 Comments

Se apropie Valentine’s Day, se vor face cadouri frumoase pentru oameni frumoși care știu să se respecte și să se iubească.

De multe ori cadoul pe care-l primesti de  la el, spune multe  lucruri adevărate, uneori încerci să închizi ochii găsind diverse  motivații sau ești prea  preocupată de altele și nu dai importanță  sau în alte cazuri nu ai reacții, pur și simplu nu-ți dai seama de semnificație.

Acum n-o să enumar ce cadouri frumoase ne-ar putea face iubiții noștri, sunt nenumărate lucruri, prin urmare și noi femeile suntem de nenumărate feluri, cu diverse gusturi și activități.

Eu zic că persoana de lângă tine când  îți oferă un cadou,  trebuie să facă niște investigații să te cunoască ca și persoană, sau poate nu mai este nevoie  deoarece au trecut atâția ani încât toate informațiile le-a luat din mers. Este bine  dacă ține cont de tine, de ceea ce-ți place, nu vorbesc  de cadouri foarte scumpe, ci de cele modeste. Uneori este sau nu ușor de a găsi cadoul perfect ție, sunt convinsă.

happy-couple-motorcycle

Dar atâta timp cât depune  acel efort  este evident că ești o persoană importantă pentru el  și  este plusul cadoului. Dacă el încearcă să traiască prin  zâmbetul tău prin fericirea ta, dacă el adoră să te vadă fericită, acest lucru spune multe.

Sunt nenumărate cadouri care te-ar putea reprezenta, la acelasi preț ca și multe alte cadouri comune care nu spun nimic. Cum te-ai simți dacă iubitul tău ți-ar face un cadou exact la fel ca cel pe care l-a facut anul trecut de 8 martie colegei de serviciu sau altei persoane?

Cum te-ai simți dacă îți cumpără un pulover de culoarea care nu-ți place? Sau ar rezerva o masă la un restaurant cu specific  care ție de  regulă nu-ți place?

Și atunci vii  în ajutor cu replica “a încercat!”

happy-couple

Poate că nu-ți plac florile deoarece nu ai timp pentru ele să le îngrijești, dar îți place mirosul lor, oare care miros…? Ar putea să-ți facă cadou un parfum. Dacă îți place să faci sport în aer liber putea să-ți cumpere o bicicletă, role sau chiar niste patine. Dacă ești talentată la pictura ar putea să-ți cumpere tot echipamentul pentru a-ți pune pe panză imaginația și îndemânarea, sau chiar un tablou reprezentativ. Dacă îți place să citești, este frumos să primești o carte  care te reprezintă sau o carte prin care ar putea să-ți trimită un mesaj (acest lucru ar însemna ca trebuie s-o citească).

În limita bugetului se pot găsi cadouri speciale pentru fiecare persoană, trebuie doar să-și dorească.

Îndrăznește să fii pretențioasă ! El trebuie să știe că ești specială  de aceea ești iubita lui.

Dacă ești în pană de idei pentru iubitul tău, îți recomand două cadouri cu care nu ai cum să dai greș:

Accesorii pentru bărbați și/sau una dintre cărțile de stil masculin Cum să te îmbraci bine cu bani puțini sau Ești ceea ce porți?

sursa foto aiciaici și aici.

 

3 Comments

 1. Mihai

  February 10, 2014 at 11:30 am

  Ce vrea sa reprezinte acest articol SF? Te invata cum sa primesti cadouri sofisticate? Cu atitudinea asta de ingamfata si pretentioasa o sa primesti in cel mai bun caz papucii!
  Concluzia este apogeul: “Îndrăznește să fii pretențioasă ! El trebuie să știe că ești specială de aceea ești iubita lui.” Aproape ca divinezi femeia!?! Dragelor v-as sfatui sa nu aveti nasul pe sus ca va rupeti gleznele fine, si ar fi pacat.
  In legatura cu cadourile pentru barbati aberatie mai mare nu am auzit. Voi cum v-ati simti sa va cumparam reviste pentru haine? Eu cred ca penibil! Cam asa ne-am simti si noi.

  • Sanda

   February 10, 2014 at 11:42 am

   Daca ne gandim la lucruri S.F. asa este si comentariul tau. Articolul se bazeaza pe lucruri si cadouri simple nu pe kitchurile care se fac cadouri pentru ca unii barbati sunt prea lenesi sa gandeasca. Ca sa iti dai seama de mesaj trebuia sa citesti atent tot articolul.

   Ce femeie crezi ca ar vrea sa primeasca cadou de la un barbat care confunda o cravata si o carte cu o revista?

   • John

    February 10, 2014 at 7:32 pm

    Sunt de acord cu Mihai!

    Toata prostia asta cu cadourile e un consumerism ieftin!
    De ce trebuie sa-i cumperi iubitului/iubitei un cadou?!

    Eu consider ca daca ii faci tu, cu mainile tale, cu timpul tau si cu ideile tale, ceva personalizat, are o valoare de 10 ori mai mare decat sa te duci sa cumperi ceva.

    Sa cumperi un cadou gata facut e o zgarcenie sentimentala si de timp!
    Dai dovada ca persoana respectiva nu inseamna pentru tine mai mult decat alea 2 ore pe care le pierzi mergand pana la magazin si inapoi, si banii aia amariti pe care ii dai.

    Consumerism ieftin.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>