Cadou de Mărțișor, într-o ediție unică Madame Lucie

By  |  0 Comments

La Madame Lucie, tradiția Mărțișorului inspiră și în acest an o ediție limitată savuroasă: les macarons în culorile mărțișorului îmbină arome proaspete de lăcrămioare și violete,  obținute din cele mai bune ingrediente.

Mărțișoarele Madame Lucie pot fi oferite în oricare din cele trei cutii elegante – de patru, nouă sau optsprezece bucăți – dar și ambalate individual, în pungulițe transparente legate cu tradiționalul șnur alb-roșu. Ediția specială Madame Lucie va fi disponibilă în toate magazinele din București și din țară, începând cu 27 februarie și până pe 9 martie.

Madame Lucie este primul producător de macarons din România, cu o rețetă originală și o gamă de peste 20 de sortimente. În 2013, Madame Lucie a devenit primul creator de macarons din România și printre puținii din lume care folosesc arome și coloranți exclusiv naturali.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>