12 lucruri pe care sa nu le faci cand esti in cautatea parfumului tau!

By  |  2 Comments

Bănuiesc că fiecare ne-am lovit de situația în care doream să ne achiziționăm un parfum, dar în momentul în care eram în fața rafturilor unde poți găsi diverse parfumuri ale diferitelor brand-uri ești derutată, și făcând comunele greșeli ajungi acasă cu un parfum care nu are nimic nici măcar nu-ți place.

Îți voi enumera câteva reguli pe care să  nu le faci, atunci când ești în căutarea unui parfum, având în vedere că parfumul se alege după persoană, sezon, moment al zilei și al ph-ului:

1. Nu-ți cumpăra un parfum fără să nu-l încerci pe tine.

2. Nu-ți cumpăra parfumul doar de dragul ambalajului.

3. Nu-ți cumpăra parfumul doar că este la modă.

4. Nu-ți cumpăra parfumul care se simte bine pe colega ta, pe tine se va simți altfel.

5. Nu-ți cumpăra parfumul care nu te reprezintă, nu vei știi să-l porți și te va purta el pe tine, ceea ce nu e tocmai plăcut.

6. Dacă nu ai mai purtat de foarte mult timp un anume parfum, nu te grăbi să-l cumperi, încearcă-l din nou, s-ar putea să se simtă altfel, ph-ul se schimbă odată cu înaintarea în vârstă, sau chiar să nu mai ai aceleași dorințe.

7. Nu-ți cumpăra parfumul care îi place doar iubitului si nu ție.

8. Dacă nu cunoști parfumul, încearcă-l mai întâi pe blotter, apoi daca-ți place încearcă-l pe tine, nu-ți irosi zona de pulverizare.

9. Când ești în parfumerie nu încerca mai mult de 3 parfumuri .

10. După ce s-a pulverizat pe piele nu freca în zona cu parfumul deoarece ai stricat totul.

11. După ce ai pulverizat, nu lua decizia pe loc, lasă să se așeze, să facă reacție cu ph-ul tău, mergi la o mică plimbare apoi te poți decide.

12. Dacă nu-ți spune nimic nici un parfum, nu cumpăra unul doar să fie cumpărat, ar fii păcat, sunt foarte multe sortimente, sigur îl vei găsi pe al tău, trebuie doar să-ți faci temele mai bine, înainte să pornești la vânătoare.

sursa foto

2 Comments

 1. Mihaela

  February 5, 2014 at 2:42 pm

  Eu inainte purtam orice parfum. Dupa 30 de ani au inceput sa-mi placa cele de la Yves Rocher.

  • Sanda

   February 6, 2014 at 6:17 am

   Sunt foarte multe parfumuri, cu nenumarate arome. Nu te rezuma doar la un singur brand. Cel putin pentru mine este foarte palpitant cand merg la ,,vanatoare,, cand vreau un alt parfum, sa simt ce reactie au toate cele trei note (parfumul are trei note, cea de varf, de mijloc si baza, sa-l descopar…

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>